Små grodorna

Var precis uppe och skulle lägga Bea för sin nap. Stackarn har massa feber idag igen så hon är hemma från skolan.. Hon vill alltid att jag ska sjunga en svensk sång innan hon somnar så jag började sjunga små grodorna... Och bara för att hon är sjuk gjorde jag mig till lite extra och ställde mig upp och hoppade och gjorde dansen.. helt plötsligt sätter hon sig blixtsnabbt upp med världens smile och skriker ohhh I looove that part when you are shaking your tail !!! haha! ni vet när man sätter händerna där bak och sjunger koackacak och hoppar runt i en ring ? haha  hon är ju för goo : P
.
För övrigt har vi bakat chokladbollar och fösterdekorationer eller vad man kallar det, kan gå och ta ett kort om ni viiil ;) ...
.

Grattis pappen !

.Idag fyller farsgubben 46! Så ville egentligen bara säga ett STORT grattis till dig!!!! ♡
Har ju typ inga bilder från sverige på den här datorn men ska se om jag hittar ngn :) 
.

.
Annars har det vart en jätte skön söndag med promenad i solen och besök på starbucks där jag blev kvar och sitter fortfarande.. hehe. Sjukt skönt med lite sol iafl! nästa vecka består bara av tre jobbdagar för min del eftersom vi drar till Californien på torsdag! känns bra, kanske får se lite mer sol då :D Nu ska jag nog promenera hem och käka middag, eller kvällsmat får det nog bli hehe hoppas ni sover så gott !
.
Söndags promenad
.

Torsdag !

Idag har det vart jobb som vanligt, efter vi lämnat Bea på skolan åkte vi vidare till Graysons skola. Där är ju alla föräldrar med barnen på dagarna. Sen åkte vi till ishallen och åkte lite skridskor, nu när jag har kommit igång så med min skridskoåkning  haha ;) Sen blev det en promenad runt sjön på 1,5 timma med Martini. Har ju blivit så sjukt förkyld så några besök på LA fitness har det inte blivit på ett tag. Och just nu sitter jag hemma hos mart och äter knäckebröd.. intressant inlägg haha...
.
Nä för att komma till ngt mer intressant så är Miami nu bokat :D! Och om 16 dagar är Christian här! :D och den 14 februari bär det av till Florida, Miami! längtar!!
.
.
.
Som vanligt vill inte internet funka när jag ska publicera mina inlägg så det får komma en dag senare ;)

Hennepin Technical College

Den här veckan har det vart sjukt mycket känns det som! Jobbat mer än jag brukar eftersom jag skulle ta igen det jag inte jobbade när vi var i Wisconsin. Har haft fullt upp att kolla klasser också! Vi måste ju plugga också. Hittade en förberedelse kurs för TOEFL provet i torsdags :D Vill jätte gärna göra TOEFL testet eftersom det ger så många fler möjligheter i framtiden! Så på fredagen skrev jag in mig på Hennepin Technical College och efter en alldeles för sen fredagskväll ringde klockan 06:20 nästa morgon och det var dags för första skoldagen och hade en fyra timmars lång lektion framför mig:D Det gick jätte bra att hitta och jag var först ;) Måste säga att jag blev riktigt glad när jag kom in i ett klasssrum igen! haha trodde aldrig att jag skulle kunna känna så :P Nästan så jag längtar att börja plugga, planera och anteckna och allt igen! :D
.
Här sitter jag och väntar på att skolan ska börja! ;)
.
Drog till Mall Of America en sväng också och där var vi inte ensamma...
.
.
Haha ja ngt var vu ju tvungna att underhålla oss med i bilkön haha ;)
.
.
Jag vet inte heller om jag har nämnt att Bea har börjat ishockey? Så igår kväll var jag, Glynne och Bea och kollade på en hockey match på Rek Center, det var nämligen St. Louis Parks high school team (tjejerna)  som hade match:) Och i dag tog jag och Martina en promenad till ishallen och kollade på när Bea hade träning :) det ser ju så gulligt ut när dom åker runt med all utrusting och klubborna i handen :)
.
High school matchen
.
Beas hockey träning :)
.
.
.
Även vi fick lite skridskoåkning fast utomhus! Kommer inte ens ihåg när jag stod på ett par skridskor senast! Riktigt kul var det! :D Mindre kul att Martina och Max (stora Max och inte Martinas lille max) åkte som gudar på och spelade ishockey medan jag kände mig som bambi... Nu förstår jag varför mamma aldrig skrev in mig på konståkning haha ! ;)
.
.
.
,
.
.
Nä nu ska vi kika film! - livet är en slager hahah kommer ni ihåg den! Har för mig den var så bra! :D
.
Vill bara meddela er om att CALIFORNIEN närmar sig :D på fredag åker Martina till Seattle och veckan efter det drar viii! :D puss och heejjj

Tråkiga besked :'(

Tänkte att jag kunde passa på att slänga upp ett litet inlägg nu när B och G har sin nap!
.
Måste tyvärr berätta något väldigt sorgligt och tråkigt :( Min lilla Ella har nämligen blivit en ängel :'( mitt lilla marsvin!
.
Kommer aldrig glömma när jag köpte min lilla plutt! Jag och carro hade lite tråkigt ett påsklov för flera år sedan så vi drog till Torp och gick in i djuraffären där vi upptäckte lilla Ella :) Kom på att jag ville ha ett eget husdjur och aa.. så råkade det visst bli :P kom hem med en bur och en kartong med min lilla plutt i ! helt underbar var hon! Nu när jag har varit borta (och kanske några år innan det också hehe) är det pappa som har stått för burstädningen och kelet så jag vet att hon haft det riktigt bra! Men så tråkigt att jag inte hann träffa henne en gång till :( Men vet att hon har det bra där uppe i marsvinshimlen!
.
Något annat väldigt tråkigt jag måste berätta är att Tinde ska åka hem till Sverige :'( Kommer bli jätte tomt! Främst beror det på hemlängtan. Men tycker hon har vart GRYM som klarat det så länge trots att hon har känt som hon har känt! Som tur är kom det inte som en chock för oss, vi har vetat om det ett bra tag men har ändå haft ett litet hopp om att hon kanske skulle ändra sig, men nu är biljetterna bokade och i februari befinner hon sig på landvetter! :(
.
Nu när jag ändå är igång med alla tråkiga saker så jag jag ju passa på att säga att B och G har haft feber :( Bea var hemma både i går och idag men G mår bättre :) Så jag och Grayson har varit hos en talpedagog och Lorenzo var hemma med Bea. Vi ska gå dit några gånger nu och se om han lär sig lite fler ord :) Tänkte så sjukt mycket på mamma när jag kom dit! atmosfären liksom! Kändes som att jag gick i korridoren på mammas jobb (en vårdcentral) Åh lilla mamme! saknar dig! Du föresten kan du skicka receptet på Laila brödet?
.
Hoppas ni har det bra där hemma puuss
.
Föresten roligt att lite nya läsare har hittat hit! :D välkomna!
.
Tyvärr har jag typ inga bilder från sverige på den här datorn men pappa mmsade en bild härom dagen hehe :)♡

Wisconsin ! :D

Jag hade tänkt skriva om vår road trip till Wisconsin (staten bredvid minnesota) typ någon dag efter vi kom hem men så blev det visst inte :P Utan det får bli nu en vecka senare ist hehe :P ( Detta skrev jag i fredags men när jag skulle publicera det la internet ner! så nu söndag får det bli ist ;P )
.
Det blev i alla fall en riktigt lyckad tur! På fredagen käkade vi på italiensk restaurang och sov hos emelie. Tinde fick naturligtvis för sig att hon skulle till krogen, trots att vi skulle åka klockan åtta nästa morgon och att det var hon som skulle vara chaufför? :S:P men men efter några knepiga sms och en död mobil dök hon trots alla omständigheter upp 45 minuter efter vi skulle sitta i bilen på morgonen ;P Det blev frukost på Subway och sedan fyra timmars bilfärd mot Wisconsin..
.
Här får ni ett litet kik på min lasange, dränkt i köttfärs och ost från Olive Garden - Den italienska restaurangen
.
Frukost på SubWay
.
.
Det var en jätte fin semesterort med massa olika teman överallt :) (kan tänka mig att det är sjukt fint på sommaren) Vårt hotell hade de grekiska gudarna som tema.. Sket fräckt faktiskt :P haha..Det fanns en Theme park där vi åkte en riktigt b berg-och-dalbana, kändes som den skulle gå snönder vilken sekund som helst! men vi satt och skratta så vi grina!! haha har jag var livrädd!
.
På kvällen tog vi bilen till backen ( det var som en ski resort med stugor och sånt där ) Det ingick nämligen snow tubing! Första gången jag testade det men absolut inte den sista! :D:D:D Det är typ banor i skidbacken och så sitter man på typ däck och åker ner :P det bästa är att man åker lift upp också hah ;) Men guud så sugen jag blev på att åka skidor när man såg alla andra! Speciellt kvällsåkning! Men tiden räckte tyvärr inte riktigt till för det också men jag hoppas verkligen vi kan ta någon helg och åka iväg :D !
.
Vi kunde inte motstå att ta liften upp på toppen :P men det var något av det läskigaste jag varit med om! (värre än karusellen på theme parken! ) Det var en jätte liten sittlift med två ynka platser bredvid varandra som hänge och svajade på en smal liten lina. Och när vi kommer upp i luften märker vi att det inte finns något att fälla ner! bom? bälte? vad kallar man det?! Och det var seriöst ett STUP under oss! och jag som har sån höjdskräck! tide fick sitta med sin arm framför mig som om jag vore ett litet barn och lugna ner mig :P haha fyyy vad läskigt det var! usch! Hade mer än gärna tagit ett kort och visat er men jag kunde inte röra en fena när jag satt där.. Jag satt blixtstilla och kollade upp i himlen.  Men väl uppe var det i allafall jättefint! :P Alla var ite smått sega i benen när vi skulle gå ner så vi kom på den briljanta iden att lägga oss på rygg och åka ner :P Haha det gick skiit snabbt! Det bara rök snö efter oss när vi åkte haha! ;)
.
Efter en riktigt lyckad kväll i backen satte vi oss i Tindes raserbil och dunkade musik :D .. Då vi plötsligt lägger märke till blåljus bakom oss ,, inte bara blåljus utan även syrenerna var på :P hehe oj då? är det oss dom jagar? jaa det var det tydligen.. Kan säga att det känndes PRECIS som att jag var med i COOPS haha! Dom lyste in i bilen med deras ficklampor och handen på pistolen :P Visade sig tydligen att vi hade gasat på 21 km/h för fort :O Men vi kom undan med en liten varning :D Måste vart Tindes otroliga charm som räddade oss! ;)
.
Väl hemma var alla bara helt döda, beställde upp käk på rummet och låg och garva åt olika bloopers på internet?! .
Nästa dag var det vattenpalats som stod på schemat.. Det ingick ett i vårt hotell men det var tydligen inte tillräckligt för miss Trogen och Bergman så vi satte oss i bilen en timma och kom till ett annat! Det var det värt! :D Det var en som man åkte i ett smalt litet rör som man var tvungen att ligga i, kolsvart och jätte snabbt gick det! riktigt läskig :P fanns massa konstiga rutschkanor :P Nä nu börjar jag bli trött i fingrarna men inte så mkt mer att skriva, sedan satte vi oss i bilen mot Minnesota igen! ;)
.
Wisconsin :)
.
.
.
Vårt hotell :)
.
.
.
.
Uppochnervända vit huset ;P
.
.
vattenpalatset som var på vårt hotell
.
.
.
Tinde och Martina
.
.
Måneen :)
.
.
Matkillen såg inte riktigt så läskig ut som på bilden :P Tinde var nöjd!
.
.
.
.
.
.
.
Min fina ceasar salad :)
.
.
Mot minnesota!
.
.
.
Nu ska vi ta en promenad.. Efter att jag precis skypat med min kära storasyster och fick världens gapskratt och berättat för mig hur fet jag hade blivit känns det som att en promenad skulle sitta fint just nu! ;D

:D

Ja då var det fredag i morgon igen, kommer det fortsätta i den här takten kommer jag ju snart vara gråhårig?! I vilket fall vill jag i allafall börja berätta något väldigt roligt! :D Christian har bokat biljett hit :D:D Han kommer om en månad :D det är ju jätte snart! :O Den 13e februari landar han här i minneapolis och så drar vi nog till florida, miami och gottar oss :D Så det blir mycket resande i februari :D Den tredje åker ju jag, Emelie och Martina till Californien, San Diego :) Sen är jag hemma en vecka och sen kommer Christian :) Barnens mormor från Vermont kommer hit också så jobbet blir ju lite annorlunda, roligt att få träffa henne igen också :)
.
Något annat kul jag måste berätta (när jag ändå är igång ;) ) är att nu till helgen blir det en liten road trip till Wisconsin (staten bredvid minnesota) :D Det är jag Emelie, Tinde och Martina som åker iväg :D Vi ska nämligen till en slags vattenpark som även har ett nöjesfält, Skidor, snow tubing och massa grejer så sover vi på hotell där :)
.
Vill även säga TACK för presenterna Farbror Janne, Christina, Gustav, Carl och Filip! Fick ett jättefint halsband och armband! kommer användas flitigt ! :) (tack även för julkortet)
.
Häromdagen kom det även ett litet runt paket som det stod Julia på :D Det var från mamma och pappa :) Det var en slags öppningsbar julgranskula/påskägg haha vet inte hur jag ska förklara, där det var ett pussel i, pusslet visade sig vara min älskade lilla plutt Ebba :D  fiffit mamma! ( antar att det var din ide ;) ) Blev jätte glad! alltid kul med lite spänning i vardagen :D
.
Ja annars har det väl vart som vanligt, idag var det första gången på Graysons music class efter jul. Det var massa nya barn, nya rörelser och danser, fick en ny sångbok och... En ny Cd.. eller faktiskt 2 (en i bilen och en hemma).. kommer ni ihåg när jag skrev hur varenda låt på förra music class cden satte sig i huvudet.. tror även jag la upp en video när bea sjunger en av låtarna? Känner på mig att det kommer ngt liknande med denna som vi redan har spelat hela dagen... Vet inte heller om jag har nämnt att Grayson börjat förskola? :D Han är jätte duktig! målar, pusslar och har sig! Och även fått lite nya vänner :) Just det ja! måste ju berätta något stort! På måndag ska Grayson börja med Potty training! ;) Så på måndag är det stora dagen! På morgonen ska jag och Grayson åka till Target och köpa hans första kalsonger ! Sedan ska han sitta på pottan var 15e minut och så ska han få belöning när han pissar :) Så i tre dagar kommer mitt jobb ungefär se så ut :) hehe aldrig hört om denna teknik tidigare men det ska nog gå bra :)
.
I morgon är det fredag och jag är ledig, så mitt mål för dagen blir som alla andra fredagsmornar att sova så länge jag bara orkar :D Känner att det är precis det jag behöver! så nu säger jag god natt och sov gott! pusss
.
.
.
.
Wisconsin
.
Grayson på förskolan
.
Första eller andra dagen, åker båt med sina nya kompisar :)
.
Mellanmål
.
Max (martinas) och Grayson
.
Bea hade ett uppträde för mig :)
.
.
Bea sjunger på Franska :D
.
.
.
.
Skulle egentligen publicera detta igår men internet bröts precis då så jag gör det idag ist (fre) :) puss

2011 !

Ja då var det 2011! Dags att börja röra på sig igen då :P det har ju stått still en månad :P men jag och martina har faktiskt vart riktigt duktiga! Vi gick till bion trots 20 minus, simmade igår och idag när G och B hade nap time körde jag spinning i vardagsrummet och skypade med mor och syster samtidigt haha :P och nu på kvällen drog vi till La fitness och körde på bandet och lite sånt :D
.
Nyår blev i allafall jätte lyckad! Vi hade en trevlig liten nyårsmiddag hos mig jag, emelie och Martina och sen åkte vi till en college fest i St. Paul :) Det speciella med college fester är att det är ett gäng som pluggar på college (såklart:P) och så köper dom ett hus tillsammans brukar va runt 5 pers som delar. Ni kan ju tänka er hur huset ser ut : P inte riktigt som förra house partyt som var huuur stort som helst och skit fräscht! men riktigt kul hade vi! :)
.
Ska verkligen försöka förbättra mig när det gäller bloggandet också ! Hoppas ni alla hade en bra nyår och att detta året blir lika underbart som förra :D ! pusss
.

Happy New Year!!!

Jaa om 5 minuter står alla där hemma i svealand och skålar och pussas och här sitter jag, i mjukisbrallor med min kära minnesota tröja på andra sidan jorden... haha känns så jävla konstigt! Vi firar inte förrän om 7 timmar :P Känner på mig att 2011 kommer bli ett grymt år! 2010 är sjukt svårslaget med we will seeee ;) :D Vi ska käka middag här hos mig och sedan drar vi till ett college party i St. Paul! Inte varje år man firar nyår i USA! Ska bli sjuuukt kul :D:D:D Hinner inte skriva så mkt för vill gärna hinna publicera det innan 12:00 ;) Men vill i allafall önska kära, nära, anonyma och alla andra ett riiktigt gott nytt år!!! PUSSSSSSS :D:D:D:D:D: Bara så ni vet ska jag också sitta här i mitt kära rum och räkna ner ! haha fan vad fult sitter och skrattar åt mig själv ?! Nä nu får jag sluta babbla! ska se om jag hinner ladda upp en bild från förra året ! nu är den 58 ! :OOO
.
hahaha den här cvar den enda jag hann hitta! haha nu är det 60 sekunder kvar :D

RSS 2.0