San Diego 3-7 feb

Det är väl inte så mycket annat att säga än att det har vart en helt sjukt underbar semester! Med sol, surfing, sett vilda delfiner, en haj, fest, fick oss en flygtur med Andreas, :D (har sagt fel, dom gick ett pilot gymnasium så dom är redan färdigutbildade piloter, nu jobbar dom som lärare :O Anderas var verkligen jätte duktig! satt där och sa massa konstiga siffror i sitt headset east west och allt var det nu var jag emelie och martina satt som frågetecken :P Taack alla ni för en grym semester!!
.
Nu är jag hemma i snön igen! Planet landade 23:20 och nästa morgon var det bara att dra fram vinterjackan och uggsen och jobb stod på schemat varje dag till lördag,, Men det är ganska så lugnt, på måndag drar man ju iväg igen :D Christian kommer på söndag!!! :D och på måndagen lyfter planet mot Miami!
.
Nu säger jag god natt!

Imorgon bär det av :D

I morgon vid den här tiden är vi påväg till Californien !
.
Här har vi lille skrutt när vi var på en promenad igår med pulkan

Ny header

Ja då kan jag också se min header :P upptäckte uppdateringsknappen på min dator för en minut sedan :D Alltid kul med lite förnyelse, men tror nog det får bli en ny snart när jag lärt mig lite mer :P fick photoshop på min dator nu i helgen så satt och testa lite ;) har så sjukt dålig fantasi just nu?! lite tips någon ?
.
Idag har det vart jobb, vart med Grayson hos talpedagogen, gjort svenska köttbullar med potatis och brunsås, lärt Bea klockan, begav mig ut i mörkret med martina i snöstormen till target för att köpa choklad? gör vad som helst när jag vill ha choklad det blev en Lindt - dark chocolate orange dör lite när jag äter den.. ♡ men som mamma brukar säga när man ligger sådär gott i soffan och ber henne hämta något gott i köket "man ska jaga det man vill äta julia" så man måste lyfta sig och hämta det sj och få lite motion tydligen? Det var precis det jag gjorde idag! :D vet inte om det är någon som fattar vad jag snackar om just nu är lite trött...
-
Tycker ni det är bättre att jag skriver sådana här korta och ointressanta inlägg? hellre än mer sällan och långa mer intressanta? teelll me : D nä nu ska jag pallra mig hem från Martina och sova :) good natt
.
Här har ni min gamla

RSS 2.0