Tisdaag

Ville bara säga att jag lever, har inte blivit ngn uppdatering på ett bra tag nu men har verkligen inte orkat :P Kommer inte ihåg riktigt vad vi har gjort sedan sist jag skrev men bl.a. vart på roller derby, det var någon slags sport/show grej sååå amerikansk hahaha! kortfattat var det olika lag som tävlade mot varandra och det gick typ ut på att knuffa omkull motståndarna ? :P Sen har vi vart på ett litet house party, varit ute och käkat och gått promenader som varje helg, varit på swedish fika timme ( vet inte hur man ska översätta det rikitgt, man träffar dom som pluggar svenska på university of minnesota och pratar och umgås typ :P )Martina har varit ensam hemma så där har jag bott från tors kväll till sön.. jaa det var väl det,, kom ju ihåg ganska mkt ändå ! ;D
.
Ge mig sommar nu !!! Vill inte se meeer snööö
.
Hittade mitt lilla kollage.. Minns så väl när vi hade en liten avskedsfika med några av mina goaa .. Usch så sorgligt:( saknar er rikigt mycket!!
.
.
Ojj, nu måste jag visst kila, skolan kalllar! är verkligen jätte taggad för business english nu! heej sveeejj

Parade - St. Patrick's day

Gårdagen var helt okej! Vet inte om jag skrev det men det var en avskedsfest för en kille som ska åka hem till Frankrike.
-
I taxin hem:
Jag (sitter i framsätet) : Fy vad det luktar piss här inne då, går ju inte att andas..(och massa andra onödiga kommentarer)
Emelie Martina : Ah jo lite kanske, och snackade vidare om händelserna på festen..
När vi ska gå ur och betala : keep the change !
Taxichauffören: Oh TACK... på..svenska
Jag Emelie och Martina stelnade till och tittar på varandra : eh.. jaha.. så du förstår svenska?
Och jaa han kunde visst förstå en del svenska....jaha jaa men vi ska väl gå nu då hehe tack! hej då!
.
Emelie sov hos mig och idag blev det deg på starbucks, martino med, sen åkte vi till en svensk butik som vi hade hört om, riktig mysig butik! dom hade en hel del ! Jag kom hem med en bok? på engelska :P men den handlade i alla fall om en svenk tjej :P Sen drog vi vidare till mall of america och mötte upp emelies ragg från i fredags och käkade sushi och nu deg hos martina, blir en sleepover :)
.
Hoppas ni har det bra där hemma! Och mamma, jessica ? någon? får gärna logga in på min spotify så jag kan använda den igen för den har gått ut nu igen! pussss ! saknar er!
.
.
.
.
.

Nu drar vii !


Happy St. Patrick's day !

I går firades det St. Patricks day här, St Patrick var tydligen ett skyddshelgon, denna dagen har man som tradition att bära gröna kläder, vilket alla gjorde igår! Jag och Martina drog ner till Down town efter jobbet och kollade på paraden! jätte kul att se hur dom går in för det så :P stora dekorerade vagnar och hög musik :D
.
Grayson har nu blivit frisk! Det måste nog ha berott på hans nya tshirt ;)
-
I ondags var vi ju och firade Laura som fyllde år, tyvärr blev det bara ett kort på hela kvällen och det blev på min chicken chinese salad haha ( salladen finns gömd under nudelberget )
.
.
Bilderna från paraden får komma imorgon för dom finns på martinas kamera! Ikväll blir det houseparty ! :D

Sjukling :(

Lille grayson har varit jätte sjuk sedan i måndags så vi har fått ställa in playdate och skola och allt vad vi nu brukar göra..Har suttit på samma plats i soffan i 3 dagar med honom liggandes på mig, har underhållt mig med att kolla på hela säsong 1 av solsidan det är ju bara för bra asså! Har i ochförsig hunnit med att torka ett antal spyor också så det kan jag väldigt bra nu! :) hoppas han blir bättre snart den lille plutten!
.
Idag fyller Laura 21år så vi ska till cheesecake factory ikväll! skulle tydligen komma ca 20 pers så vi blir endel! pusss
.
.
.


Helg!

Fredagen bestod av firande för martina och emelie som har fyllt 20 år :) vi käkade på cheesecake factory och sen blev det utgång :) Blev en riktigt lyckad kväll ! Lördag, idag käkade vi frukost på subway och sen åkte vi vidare till MOA och käkade köttbullar på ikea,, även den här gången blev det en del shopping.. för min del blev det en jacka, en kjol, en tshirt, scrapbooking grejer och en klippning :)
.
Haha kan inte sluta skratta när jag tänker på den lilla incidenten påväg till ikea.. Vi alla satt sjukt intryckta i Emelies lilla silvriga bil sjukt stressade och hungriga gasade Emelie runt på parkeringen där det råkar gå en stackars familj vid vägkanten.. Emelie satt och klagade på hur hon inte orkade köra bil och hur dåligt det gick då vi plötsligt stutsar i den fetaste väggropen som fanns på hela parkeringen.. och stackars familjen duktig som gick bredvid blev totalt nerdrängta i lera ( som säkert skvätte upp 2 meter ) och stod i total chock!! hahaha fy fan vad roligt det såg ut !! går bara inte att sluta skratta när man tänker på deras reaktion! Tycker verkligen jätte synd om dom men guud så kul det såg ut! Vet att man borde stannat och så men blev visst inte så... hehe vi hittade en parkering tillslut i allafall!
.
Just nu sitter jag hemma hos marri och kollar på 40 year old virgin.. blir lite sleepover night här :) Har inte så mycket mer att säga hoppas ni har det bra där hemma! Drömde förövrigt att jag var hemma i sverige och hälsade på och att jag kunde ha på mig shorts och linne.. men istället för att hälsa på min familj och alla så tog jag en cykeltur runt kurveröd?!.. nää nu är det dags för mys här! pusss
.
En liten bild på brudarna på mall of america idag :)

Rihanna !

Jaaa då var det bokat och betalt! Den 16 juni drar jag martini och syrran på rihanna i Target center här i minneapolis! kommer bli gryymt!
.

Familjen Martins på besök i staterna !

ÅHHHH vad jag har längtat efter att få skriva detta inlägg!! mam pap och perr har bokat flygbiljetter hit!!! det är bara lilla Ebb som saknas! den 12 juni hämtar jag dom på flygplatsen här i minneapolis och så stannar dom till den 23e och sen åker dom till New York! :)
.
Ebba la sig vid min packning när jag skulle åka :( plutten! ,, (har ingen bild på hela familjen på den här datorn kom jag på nu? :O )

Martina 20 år !

Igår fyllde martini 20 år! :D Jag kom över med en fet tårta som ser ut som.. hehe jaa inte så snygg som jag hade önskat hahah men skyller på att jag dekorerade den på ca 1 min :D Zach och Beth hade köpt thai som vi käkade :) Sedan åkte vi till Southdale mall och gick på bio! Riktg mysig kväll!! Men till helgen är det party som står på schemat! Både EMELIE och martina har nämligen fyllt år! men var i miami när Emelie fyllde så det blir dubbelt upp nu i helgen! :D vi alla är även lediga så det känns bra :D
-
Hahah ganska så rolig histora om den där tårtan måste jag säga.. för att få det kortfattat hade jag bakat själva tårtan dagen innan hennes födelsedag så jag bara kunde göra frostingen och dekorera den på själva födelsedagen.. Bea och Grayson hade en barnvakt den här kvällen för jag var ledig.. Jag kommer upp och skulle hälsa på barnvakten, samtidigt som martina kommer i ytterdörren och bea ropar,, Juuliaaaa,, we are eating your cake! :D heeeheee jaha var den god? fick jag fram.. egentligen ville jag säga... Du menar martinas FÖDELSEDAGSTÅRTA! haha men kunde ju inte säga att det var martinas födelsedagstårta dom satt och käkade upp när martina står bredvid och det skulle bli en överraskning ;P så det var bara att baka en ny dagen efter haha :P och jaa ni ser ju resultatet...
.
.
.
Av mig fick hon en berlock från thomas sabo :) ett likadant flygplan som jag har på mitt armband så vi kan tänka tillbaka på usa när vi är hemma i sverige igen! usch vad sorglig den dagen kommer bli när man måste säga hej då till allt här?! :O men känns för tidigt för att tänka på än!! nu ska jag njuta!

Christian och Miami !

Som ni vet har Christian varit här och hälsat på från den 13 feb - 1 mars drf dålig uppdatering här på bloggen. Vi åkte till Miami i en vecka och sen har vi varit här hemma i minneapolis resten av tiden.. Varför kan man inte stanna tiden lite :( ? Ville aldrig att det skulle bli 1 mars vilket det är i dag.. önskade att jag kunde spola tillbaka och få uppleva det några ggr till... Men idag var det sista dagen och ytterligare ett farväl... Trodde jag hade övat på det där med farväl efter alla sorgliga farväl jag varit tvungen att göra innan jag åkte till USA.. men tydligen inte.. Blir så många känslor att träffa någon som kommer från mitt liv där hemma liksom,, man har ju inte haft någon riktig kontakt med er där hemma på så länge, ett halvår nu i mars?!:O trots skyoe, sms och fb blir det inte på riktigt.. Sjukt svårt att förklara,, tror inte ens att det är ngn ide att jag försöker så jag lägger nert :P Men Farväl är nog det värsta jag vet.. Speciellt när man inte har ngn aning om hur långt det kommer att dröja innan man träffas igen.. Här kommer lite bilder :) Sen måste jag anmäla mig till en weekend kurs i Chicago :) saknar er där hemma! massa pusssar!

RSS 2.0