Picknick vid sjön

Var helt galet varmt igår! När jag gick ut kändes det som att jag kom in i en bastu! :S Air condition är på för fullt här inne så var inte riktigt beredd på den värmen :P Idag har det varit besök hos doktorn med Grayson sen körde vi glynne till Down town, en liten promenad till Trader joe's där vi handlade ingredienser till curry kyckling pajen jag precis blev klar med och så tvätt. Känner mig som en riktig husmor haha! :P
.
Riktigt mysig kväll med min fru martina igår! Efter vår picknick i parken blev det hem och tända ljus framför filmen letters to Juliet (som min andra fru hemma i sverige tipsade om) , så ja det var vår romantiska kväll! ;)
.
Mango kyckling sallad

Texas bokat!!

Weeho sommaren kommer bli grym! Nu har vi bokat flyg och hotell till Texas! Lördagen den andre juli sitter jag och Martina på ett flyg ner till Texas!! :D så strax efter att Mamma pappa och jessica har åkt hem.
.
Idag är det memorial day så jag är ledig! Har tagit på mig mina nya tränings kläder och skor som jag köpte på Mall of america igår som jag tänkte inviga nu! Har även fixat lite ny musik på mp3n så nu är jag taggad! ;)
Efteråt är det picknick vid sjön som står på schemat! Idag är det 30 grader i Minneapolis! :D
.
Känner på mig att jag kommer flyga fram som en liten pil i mina nya springskor! eller vad säger ni ;) ?

Two weeks left!!! :D

Nu är det bara två veckor kvar tills jag får träffa my familyyyy igen!! Söndagen den 12 juni ska jag hämta upp dem på flygplatsen! :D Och den 17 åker vi till San francisco :D Om islands dumma vulkaner släpper ut mer aska bombar jag hela ön!
.
Igår blev det restaurangbesök på GC, tog min favorit asian chicken salad som vanligt, går liksom inte att välja något annat när man vet att den finns. Vi slog även till med en efterrätt som inte var att leka med! låter bilden få tala för sig själv hehe :P sedan blev det utgång i St. Paul med Stiin, Sara och Martina, blev en lyckad kväll! Men kan bara inte och kommer nog aldrig att kunna vänja mig hur de amerikanska tjejerna dansar och för allt i världen klär siiiig ?!!?!? tror inte ens jag vågar lägga upp bildbevis här så illa är det!
.
Jag sov hos Marr och idag blev det frukost på subway och sen en cykeltur till uptown där det råkade bli lite för mkt shopping, kom hem med $ 1.33 på kontot! :O tur jag får lön i morgon då bär det nämligen av till Mall of america och ikea :D
.
Ikväll har jag jobbat, men martina kom över när jag lagt barnen så lagade vi middag och mös framför All good things ganska konstig film.. Nu ska vi nog snart gå och lägga oss så vi orkar gå runt hela moa imorgon :D pusss
.
Vaarma nybakade cookies ♡

Chicago, Akon, usher tornado och inbrott...

Min bloggkarriär har väl inte varit på topp det senaste men väldigt kul att se att några av mina fans fortfarande kikar in ;)
.
Chicago trippen var jätte bra! Kurserna var på Sojourner- Douglass collage och kurserna jag läste var English introduction , Idoism, Marketing, Money, American goverment, Writing Resume och Digital Photography..Vi var även inne i Down Town och kikade runt men gud så kallt det var! :O
.
.
Förra helgen var vi på konsert med Usher och Akon det var GRYMT.
.
.
I söndags var vi helt döda, jag sov hos Marri det spöregnade och blåste, det hade haglat och åskat hela natten och väderprognosen såg ovanligt konstig ut..typ orange,, något nytt tecken vi aldrig hade sätt förut.. men vi behövde verkligen komma ut och få lite luft..Fram med parapyt, gick vi över till mig och skulle hämta en grej.. pratar lite med Glynne som säger att vi nog inte borde gå ut och att det var tornadovarningar och sa ngt om att vi skulle hoppa ner och lägga oss i ett dike om ngt hände.. sa hon ett dike?
.
Vi gick ut och började en riktigt powerwalk i ösregn och blåst då tornardo alarmet börjar! Då ska man tydligen ta skydd och springa ner i källaren.. Emelie ringer oss på mobben och säger att tornardon kommit till St. Louis park.. där vi bor :O Så det blev att skynda sig tillbaka!
.
Dagen efter på nyheterna fick jag reda på att tornadon hade åkt precis förbi vårt område och vidare uppåt i minneapolis. Bilar och hus var förstörda och en person hade dött och många skadade :/ När jag var med G på skolan i går berättade en pappa att han hade kört på highway 100 (gång avståd dit härifrån) och fått stanna under en bro för tornardon var precis på vägen framförhonom.. Tornado? Det är väl bara på TV? har jag alltid tänkt men då påminns man om att man visst befinner sig i USA och inte lilla trygga sverige längre. heh
.
Sist gång jag skrev har jag för mig att jag precis hade varit ensam hemma en vecka. Precis när jag hade lämnat familjen på flygplatsen och kommit hem igen ringer det på dörren. Det var en stor mörk man som berättade att han var nyinflyttad och massa grejer. Han var jätte trevlig och vi pratade på. Och så frågar han, när kommer dom hem då? jag bara.. eh va? jo dom kommer nog snart tror jag...men då var det min första kväll ensam hemma :P Och så sa han att han skulle komma tillbaka senare vilket han inte gjorde förstås. och jag tänkte inte mer på det.
.
När familjen kom hem sen en vecka senare berättade Glynne att det varit 2 inbrott här i området och frågade om det hade vairt ngn och ringt på för i såfall ska man ringa polisen på en gång och man ska alltid ta med sig mobilen när man öppnar dörren om man inte väntar ngn.. då slog det mig att denna mannen varit här :O men som tur var blev det varken inbrott eller ngn kidnappning så jag är vid liv :D haha nä nu ska jag ut på en power walk och ikväll blir det utgång!!! :D Underbara helg!! pusss

RSS 2.0