LAUREN CONRAD!!!

JAPP! Henne har jag precis träffat :D Idag var hon nämligen på Mall of Amerika (MOA) och signerade sina 2 senaste böcker :D Jag har tänkt att köpa hennes allra (heter det så?!) senaste bok Style sedan jag kom hit men har inte blivit av men idag köpte jag den + att jag fick den signerad! :D = GLÄDJE för Julia!!!! Jag sa att jag kom från Sverige och att jag hade kollat mycket på henne på tv där :D Hon blev jätte glad och det verkade som att hon inte ens visste att det gick på tv i Sverige!! haha och så frågade hon om det var dubbat!!! haha :P Så nu kommer jag sitta fastklistrad i den boken ett tag framöver började läsa den redan i kön ;) Efter att jag och Martina fått våra böcker signerade mötte vi en kille som heter Max (också från sverige). Vi gick och käkade och sen var klockan helt plötsligt 22:00 och affärerna stängde :P Så det blev ingen shopping förutom en bok?!! Men som sagt,, det var inte sista gången jag åkte dit ;)

Jag är även väldigt stolt att jag klarade av att köra dit :D och även hitta vart vi hade parkerat för det kan jag säga mamma är annat än torpparkeringen! haha här heter parkeringarna olika saker, vi parkerade på Hawaii så det var lätt att komma ihåg ;)

Igår var jag ledig på dagen så jag passade på att ta en jogging/powerwalk. Det var sån sjuk motvind + att jag hade träningsvärk så det blev ett mellanting :P Sedan jobbade jag på kvällen från 18-23 och i förrgår hade vi gäster här som åt middag och senare blev det myskväll med martina framför filmen American Wedding :) Nu i veckan kommer jag antagligen att köpa min nya dator :D väntar bara på att vi ska få ihop en dag då både jag och lorenzo (pappan till ungarna) är lediga :)

Och till helgen mina kära läsare händer det grejer! Men det ska jag inte avslöja än ;)



Här kommer hon tillbaka från en liten tvintervju :P










Här har vi Martina framför BAJA SÖL där vi käkade :P


Spelade även in en film men har den på andra kameran, kanske lägger upp den imorgon :)

Hos er är nu klockan 07:22 och ni ska snart upp och hoppa och en ny dag väntar! och här är klockan 00:30 och jag ska gå och lägga mig.. kan fortfarande inte fatta att det är sådan tidsskillnad! puss på er där hemma hoppas ni har det bra saknar er <3


Kommentarer
Postat av: CARRO L

kul Julia, du hittar på grejer varje dag verkligen!! saknar dig och vill verkligen prata med dig på skype snart.. :D <3

2010-10-20 @ 08:14:26
URL: http://cavfl.blogg.se/
Postat av: syster

åhhh va ja blir avis hela tiden, vill du byta liv me mej,(sitta hemma å plugga å skriva portfolio ;) låter väl kul!!? You are living the life!! <3

2010-10-20 @ 10:54:05
Postat av: Kim

Häftigt jullan! Ska du köpa en ny dator redan? har inte du redan en ny? :O :D hahah pusss

2010-10-20 @ 13:09:01
Postat av: jensan

:(((((( fusk :(((((

2010-10-20 @ 16:25:14
Postat av: Julia

2010-10-21 @ 04:37:14
Postat av: Julia

Carro: Jaa jag vill också deeet! men det är så svåt att få ihop bra tider och hinna! haaatar den jäkla tidsskillnaden! blir fan galen! nu hade jag kunnat skypa hela natten men då är klockan 06:00 på morgonen för er! tyypiskt! men vi ska allt få ihop det snart!



Syster: Jaa jag hade gärna delat på mig och bott i sverige och usa på samma gång! (och då är naturligtvis du också kvar i sverige) men jag vet ju att vårt kära svealand står kvar.. usa känns som en chans som man måste ta om man får den!



Kim: hehe jaa men min förra hade jag allt haft ett tag :) jag köpte min nya idaag! :D



Jen: puss på dig

2010-10-21 @ 06:01:21
URL: http://juliasaupair.blogg.se/
Postat av: Benjamin/Friend

Hey, nice blog you have here! Keep up the excellent work!

I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.



My signature:

http://www.coolpicturegallery.us/

http://parspics.blogspot.com/

http://www.coolpicturegallery.net/

http://bazde.blogspot.com/

http://farsnevis.blogspot.com/

http://coolhqpix.blogspot.com/

http://mahsoolat.blogspot.com/

http://farsipics.blogspot.com/

http://coolhqpix.blogspot.com/

http://www.porbazde.com/

http://farspics.blogspot.com/

http://porbazdeh.blogspot.com/

http://www.porbazde.info/

2010-10-21 @ 23:04:06
URL: http://www.coolpicturegallery.us/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0